Vedete din Romania

#dieta chef Catalin Scarlatescu #vedete intern #Chef Catalin Scarlatescu #showbiz

Cum arata chef Catalin Scarlatescu dupa ce a slabit 20 de kilograme!

Chef Catalin Scarlatescu cantarea 123 de kilograme, cand Gina Pistol i-a promis ca-l ia de barbat daca slabeste! Dupa ce a intrat la dieta, indragitul bucatar este de recunoscut!

“Eram un taur asa si intr-o luna de zile am ajuns la 100”, a marturisit  chef Catalin Scarlatescu pentru click.ro.

“Nu am mancat paine, carne, dulciuri si nu am baut alcool. Am mancat, in schimb, doar salate proaspete, spanac, stevie, castraveti, rosii, mere, grapefruit, prune, nuci si migdale neprajite si nesarate. Nu conteaza ordinea sau cantitatea, insa nu ai voie sa mananci nimic altceva. Legumele se pot face pe gratar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lamaie (fara ulei) si un strop de sare, iar fructele se consuma proaspete. Este, insa, o dieta severa, eu nu recomand nimanui sa țina un astfel de regim fara sa consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesitați, asa ca nu e bine sa tinem diete „de capul nostru”, a mai spus Catalin Scarlatescu pentru aceeasi sursa.

Zilele trecute, chef-ul a postat pe Facebook o fotografie care a starnit admiratia fanilor.

“Super, ati slabit chef, dar... eram obisnuiti cu cealalta persoana, chef Catalin, sunteti wow!”, “Ahaha, te ia Gina Pistol gata”, “

Chef...ai intrat la apa... nu ca ar fi rau...arați super!”, “Ce se bateau femeile pe el cand era mai durduliu, ce se vor bate acum? Felicitari pentru ambitie, chef!”, “Nu stiu cum pot unii sa spuna ca ii statea mai bine cum era inainte cand acum e frumos, sanatos si fericit ca a scapat de kg in plus. Multa lume e invidioasa cred”.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare