Vedete din Romania

#valentina pelinel #copil valentina pelinel #vedete intern #reprofilare Marina Almasan #showbiz

Cum arata copilul Valentinei Pelinel. Marina Almasan a dat-o de gol!

Valentina Pelinel a devenit mamica in urma cu doua saptamani. Vedeta a adus pe lume un baietel, pe care il tine insa ascuns de ochii lumii.

Marina Almasan, o buna prietena a vedetei, a marturisit recent ca detine o serie de fotografii cu micutul Cristian Milan, insa nu poate publica niciuna dintre ele deoarece Valentina nu este de acord.

"Sunt detinatoarea unei comori mediatice. Am, in telefonul mobil, un sir de fotografii cu puiul Valentinei. in toate ipostazele: si dormind, si zambind, si in patut, si  in brate, si imbracat in marinar, si mai golas,  si pe spate si pe-o parte, si pe burtica, luptandu-se probabil cu colicii. Sunt atat de frumoase fotografiile si miros toate a laptic proaspat, iar eu nu ma satur privindu-le si descoperind in mine, mama de bebelus de acum aproape doua decenii, acea pofta de a-l smotoci putin pe omuletul bucalat si pletos, venit pe lume cu nici o luna in urma. si tare vi le-as arata si voua, dar nu, mamica lui mi le-a trimis insotite de rugamintea de a le pastra pentru mine si numai pentru mine, simtind probabil dorinta sa ne faca partasi la feicirea ei macar pe noi, astia, care o iubim si pretuim'', a scris Marina Almasan pe femeide10.ro.

Marina l-a descris in detaliu pe Milan Cristian si ca a mostenit trasaturi de la ambii parinti.''Milan Cristian e un bebelus tare frumos, rotunjor la chip, cu un perisor generos si zburlit, ca are o minune de nasuc carn, ochisori ca doua margele si un zambet larg, cat toata fericirea din sufletul Valentinei. si da, daca sunteti curiosi, voi mai adauga ca amandoi parintii pot fi fericiti: au un pui frumos foc, care a mostenit trasaturi si de la unul, si de la celalalt!'', a mai scris Marina Almasan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare