Vedete din Romania

# laura cosoi verighete # laura cosoi nunta #nunta vedete #laura cosoi

Cum arata verigheta Laurei Cosoi. Iata cata simplitate!

Laura Cosoi s-a maritat sambata cu omul de afaceri Cosmin Curticapean. Vedeta a angajat o armata de bodyguarzi pentru a fi sigura ca nimeni nu ii va strica nunta, insa a oferit toate detaliile fanilor sai. 

Actrita a postat pe blogul sau personal numeroase imagini de la nunta sa, iar fanii sai au fost extrem de incantati. Vedeta nu a uitat niciun detaliu si le-a aratat prietenilor sai virtuali chiar si verighetele pe care le-a ales. Inelele sunt unele foarte simple, subtiri, din aur galben.

Azi este ziua cea mare, ziua unui nou inceput! M-am trezit cu zambetul pe buze, cu ochii senini si cu vise marete. Sunt coplesita de emotii si binecuvantata de bunul Dumnezeu! Iti multumesc Doamne, pentru viata asta minuntata!”, a scris Laura Cosoi, dupa cununia religioasa.

Laura Cosoi s-a casatorit religios la o catedrala din Iasi. Mirii si invitatii au mers apoi intr-o locatie superba, amenajata in aer liber pentru a petrece. Dupa aceasta nunta din Iasi, Laura Cosoi si sotul sau vor mai face o petrecere la Targu Mures. 

 




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare