Vedete din Romania

#vedete #iubiti #smiley #catalin maruta #antonia #primii iubiti

Cum aratau primii iubiti ai vedetelor

Chiar daca majoritatea vedetelor incearca sa isi ascunda relatiile trecute, mai ales daca sunt casatorite, presa reuseste sa scoata la iveala secrete bine pastrate. Cele mai multe se sfiesc sau fac cu greu dezvaluiri despre relatiile din tinerete, cand inca nu erau celebre, deoarece fie nu se mandresc cu respectivele legaturi, fie nu vor sa isi expuna viata privata. Iata totusi cateva vedete care, desi au incercat sa isi ascunda fostii iubiti, nu au scapat de ochiul vigient al presei.

1 Antonia s-a iubit cu un jucator de baschet

Antonia este cea mai recenta victima a presei, care a publicat in aceste zile cateva fotografii cu primul sau iubit. Cantareata a avut o relatie destul de serioasa cu Ron, un jucator de baschet de culoare, in perioada in care a trait in America.



Relatia celor doi s-a destramat in momentul in care Antonia a hotarat sa ramana in Romania, desi intre ei se pare ca existau inca sentimente puternice.

In Romania, Antonia si-a construit cariera in muzica, s-a casatorit cu fiul unui om de afaceri influent, cu care are si o fetita. Nici aceasta relatie nu a fost una cu noroc pentru Antonia, deoarece, la inceputul acestui an, vedeta a anuntat ca divorteaza de sotul sau, Vincenzo Castellano.

2 Catalin Maruta a avut prima iubita la 14 ani

Inainte de a se casatori cu cantareata Andra, cu care are impreuna si un baietel pe nume David, Catalin Maruta cucerea fetele prin vorbe. Prima iubita pe care a avut-o realizatorul de la Pro TV se numeste Dana Pistol si era mai mare decat acesta cu cativa ani. Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste mai bine de doi ani.

Dana a dezvaluit ca realizatorul TV era foarte curajos in abordarea fetelor si asta l-a ajutat foarte mult, mai ales ca Maruta nu era un barbat cu foarte multe calitati fizice.

"Era uratel rau de tot, dar asa erau toti baietii acolo. Plus ca el avea 'papagal', nu era deloc timid cu fetele... Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani si ceva impreuna, cam de cand avea el 14-15 ani pana la vreo 17. El o placea mult, ii placea cum arata, dar era indragostit de alta fata... de verisoara iubitei lui, Alexandra, o blonda foarte frumoasa, cu ochi albastri", a declarat un apropiat lui Catalin Maruta.

3 Smiley a avut prima iubita in liceu

Inainte de a deveni celebru, Smiley a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Olivia, pe care a cunoscut-o in perioada liceului. Cei doi au ramas in relatii bune si colaboreaza si pe plan profesional.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare