Vedete din Romania

# Valentina Pelinel sarcina #Valentina Pelinel Cristi Borcea # alina vidican #valentina pelinel

Cum raspunde Valentina Pelinel jignirilor aduse de sotia lui Borcea

Zvonurile, apoi confirmarea sarcinii Valentinei Pelinel au iscat reactii dintre cele mai diverse. De la Gigi Becali, care a declarat ca “nu este un copil facut natural”, la actuala sotie a lui Cristi Borcea, presupusul tata al copilului.

Primele speculatii privind o posibila sarcina a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea au aparut la finalul anului trecut, dupa ce blonda l-a vizitat pe fostul actionar de la Dinamo in Arestul Central.

Ieri, Valentina Pelinel a confirmat sarcina, fara a face cunoscut numele tatalui copilului sau.

“Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea”, a scris vedeta pe Facebook.

“E un moment dorit si asumat. Nu te joci cu asa ceva. Eu am fost intrebata mereu daca imi doresc copii. Am fost o fire mai copilaroasa, m-am maturizat greu. Nu m-am simtit pregatita sa am un copil. Acum mi-am dorit acest copil si s-a intamplat repede. E un dar de la Dumnezeu. Nu a fost o chestie asumata numai din partea mea, ci si din partea tatalui. Nu sunt genul care să faca surprize de genul acesta. A fost o chestie asumata de ambele parti si suntem fericiti ca vom deveni parinti”, a declarat Valentina Pelinel intr-o emisiune TV.

Zvonul ca sotul sau ar putea fi tatal copilului Valentinei Pelinel a infuriat-o la culme pe actuala sotie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican.

“Noi suntem o familie solida, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste!", a declarat actuala doamna Borcea la Antena 1. Cand a fost intrebata daca stie ceva despre sarcina Valentinei, Alina Vidican a rabufnit: "Nu stiu, intrebati-o pe ea, eu stiam ca e o stearpa".

Referitor la acest eveniment, Valentina Pelinel a declarat:  “Nici nu vreau sa fiu menajata. Sunt mare si vaccinata. Sunt o fire puternica, nu ar fi prima persoana care a comentat urat despre mine. N-am greturi deloc, poate sa zica oricine orice. Eu nu vorbesc urat despre nimeni, eu nu o sa raspund nimanui urat. Cum sa comentez eu reactiile altora? Este o poveste asumata, sa fiti siguri de asta! Eu nu am nimic de impartit cu nimeni”, a spus Valentina Pelinel la WOWbiz.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare