Vedete din Romania

#spectacol Gabriel Cotabita #gabriel cotabita #smiley

Cum s-a facut de ras Smiley in fata lui Gabriel Cotabita

Dupa ce a vazut moartea cu ochii si si-a revenit spectaculos din coma, Gabriel Cotabita a urcat aseara pe scena intr-o gala ce i-a fost dedicata. Emotii mari atat pentru interpret, cat si pentru cei prezenti. Pana si Smiley a fost coplesit de emotii!

Cantaretul a uitat versurile unei melodii de-ale lui Cotabita si a iesit de pe scena mai devreme decat ar fi trebuit.

“Bai, am uitat versurile. Asta e, ce sa facem... A fost foarte emotionant. Eu nu l-am mai vazut dupa ce a facut accidentul si m-am bucurat sa il vad bine, sanatos. Am avut emotii ca am cantat piesa lui, in fata lui”, a spus Smiley pentru Antena Stars, dupa ce a coborat de pe scena.

Gabriel Cotabita a interpretat o singura piesa in cadrul evenimentului "Gala Chapeau" , una prin care a multumit divinitatii pentru ca e teafar prin "Ave Maria", melodia sa lansata la inceputurile anilor 90.

Cotabita a urcat pe scena la sfarsitul evenimentului, ovationat de public, dar si de Monica Anghel, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Doru Todorut (Deep Central), Aurelian Temisan, Alex Velea, Smiley, Luminita Anghel, Cornel Ilie (VUNK), Horia  Moculescu, Jorge si George Miron care au interpretat melodii din repertoriul sau.

 

Pe scena s-au aflat si cei din trupa sa, VH2 care l-au inlocuit pe Cotabita, de dragul publicului, cu Tudor Turcu si Forin Ristei. “Dintr-o data, dincolo de orice s-a intamplat, am ajuns pe scnea si toate problemele au disparut. Imi pare rau insa nu ati scapat de mine”, a glumit Cotabita. Din randul spectatorilor s-au remarcat: Teo Trandafir, Catalin Crisan, Anca turcasiu, Silvia Dumitrescu, Stela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului