Vedete din Romania

#Felix Baumgartner #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Cum s-a schimbat viata Mihaelei Radulescu de cand este iubita lui Felix Baumgartner

Dupa un an si jumatate de relatie cu austriacul Felix Baumgartner, Mihaela Radulescu marturiseste ca a zburat cu elicopterul cat altii intr-o viata, s-a apucat de scoala de pilotaj, a invata germana in timp-record...

“M-a pus pe drumuri, dar nu m-a lasat niciodata in drum (zambeste). Calatoresc mai mult decat mi-am ima­ginat vreodata, traiesc mai intens decat mi-am dorit vre­odata. Si-mi place viata asta, doar ca a necesitat o cu to­tul alta organizare si o curatenie in lista de ocupatii. Am zburat cu elicopterul cat altii intr-o viata, pentru ca Felix e si pilot comercial de elicopter. M-am apucat de scoala de pilotaj doar pentru ca mi s-a parut ca vreau si pot sa fac treaba asta, fara pretentia de a deveni si eu pilot comerci­al, ci doar pentru ineditul actiunii. Nu mai am acelasi timp pentru prietenii mei (dar ma inteleg ei, stiu bine), imi fac mereu altii noi, peste tot unde mergem impreuna, invat limba germana si am invatat sa fac gulas austriac (rade)”, a recunoscut diva de la Monaco intr-un interviu acordat revistei OK!.

Jurata show-ului “Romanii au talent”, a carei a sasea editii incepe in aceasta seara, marturiseste ca a invatat de la Felix germana mai bine decat la profesorul sau. “Dar, vorbind serios, invat de la el ceva ce cred ca au doar cei ca el, care devin cei mai buni din lume la ceva, cam in orice dome­niu. Are o disciplina de viata incredibila, cu o organizare impecabila inaintea oricarei activitati, e un om care vede zece pasi inainte, nu doar unul. Poate de aceea e inca in viata, dupa atata sport extrem facut la cel mai inalt ni­vel. E cel mai cunoscut sportiv Redbull de pe planeta, cu opt recorduri mondiale si cu statutul de primul om din lume care a depasit viteza sunetului in cadere libera, fara ajutor tehnologic. Cum sa n-ai de invatat de la un astfel de om? Cum sa nu-l admiri pentru tot ce a realizat si pentru ce viseaza mai departe sa faca? Se pregateste sa devina nu numai pilot de salvare in zonele montane, dar si pilot de acrobatie cu elicopterul pentru show-uri aviatice. Mai e doar un singur pilot care face asa ceva, la nivelul de super-performanta, dar care acum se pensio­neaza. Am invatat sa-i fiu copilot la raliuri si mi-am luat si licenta internationala pentru treaba asta. in fine, iubirea mea pentru Felix are la baza si o imensa doza de admira­tie pentru cine e si ce face cu viata lui si nu pot sa fiu decat mandra ca-i sunt alaturi”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare