Vedete din Romania

#macaulay culkin #cleopatra stratan #copiii-vedeta #copii actori #Bubu Cernea

Cum s-au schimbat de-a lungul timpului copiii-vedeta

Au debutat la varste fragede in lumea showbizului si au incantat publicul cu puritatea lor, dar si cu talentul si ambitia de care au dat dovada, tinand cont ca erau doar niste copii. Unii au reusit sa ramana in lumina reflectoarelor, altii insa s-au restras dupa o perioada scurta de timp. Iata cativa copii-vedeta care au cucerit rapid inimile publicului si cum s-au schimbat ei de-a lungul timpului.

1. Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, fiica cantaretului Pavel Stratan, a implinit de curand 10 ani. Micuta s-a transformat complet, iar acum este o adevarata domnisoara.

Cleopatra Stratan a debutat in muzica la varsta de 3 ani. Ea a cucerit rapid publicul cu gingasia sa, dar si cu melodia "Ghita".


2. Bubu Cernea

Mihai (Bubu) Cernea, fiul profesorarei de canto si cantaretei Crina Mardare si al tobosarului Mihai Cerne, a invatat sa cante la tobe inca de la varsta de 2 ani.

La 5 ani a sustinut primul sau turneu, la Costinesti, iar la 9 ani a participat la Eurovisionul copiilor. Acum, Bubu s-a transformat intr-un adevarat cavaler si face parte din trupa Lalaband.



3. Macaulay Culkin

Macaulay Culkin a debutat in cinematografie la varsta de 5 ani in pelicula "The Midnight Hour", insa a devenit unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti copii de la Hollywood dupa ce a jucat rolul nazdravanului Kevin McCalister, in filmul "Singur acasa".

Acum, Macaulay Culkin are 32 de ani, insa viata s-a a luat o turnura neasteptata. In presa de peste Ocean se scrie ca acesta ar fi dependent de droguri de mai multi ani, iar cariera sa este in declin total.




4. Mara Wilson

Mara Wilson a devenit cunoscuta dupa ce a jucat rolul micutei Matilda la varsta de 9 ani, in pelicula cu acelasi nume, regizata de actorul Danny De Vito.

Dupa succesul acestui film, Mara Wilson a mai primit cateva roluri, insa a renuntat la actorie in anul 2009, cand a absolvit Universitatea din New York, sectia de teatru.


Intr-un interviu recent, Mara Wilson a declarat ca nu a regretat nicio secunda faptul ca a renuntat la actorie. Ea a marturisit, de asemenea, ca in perioada petrecuta pe platourile de filmare si-a dat seama ca actoria nu este chiar domeniul in care vrea sa isi construiasca o cariera.



Sursa foto: last.fm

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului