Vedete din Romania

#andreea esca #nicoleta luciu #halloween #andreea banica #delia matache #iulia albu

Cum s-au transformat vedetele de Halloween

Vedetele autohtone au sarbatorit cu mare fast, joi seara, infricosatoarea sarbatoare Halloween. Acestea s-au costumat in haine care mai de care mai stranii si si-au facut machiaje macabre. Pentru ca totul se prezinta acum pe retelele de socializare, nici vedetele nu s-au lasat mai prejos si si-au etalat pe Facebook costumele spectaculoase pe care le-au avut, mascarindu-se in fel si chip pentru a-si amuza sau infricosa fanii. Iata cum au sarbatorit celebritatile autohtone Halloweenul.

1. Andreea Banica si Delia Matache

Cantaretele Andreea Banica si Delia Matache sunt foarte bune prietene, asa ca nu puteau petrece aceasta sarbatoare decat impreuna. Daca Delia a ales o costumatie inedita si macabra, cu un machiaj intunecat, asa cum ii sta in fire, fiind de Halloween "Doamna cu coasa", Andreea Banica a ales o tinuta mai cuminte cu imprimuri alb-negru si o palarie simpla.

2. Andreea Esca

Realizatoarea TV Andreea Esca a inceput in ultima peioada sa renunte tot mai mult la imaginea sobra care a consacrat-o. La o simpla vizualizare a profilului sau de pe Facebook poti face cunostinta cu o alta Andreea Esca, mult mai dinamica, amuzanta si plina de viata. La fel s-a intamplat si in seara de Halloween, cand Andreea si-a speriat fanii cu un costum negru, cu un schelet desenat pe piept si un dovleac imens pe cap.



3. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a ales pentru seara de Halloween o costumatie foarte sexy, asa cum ii sta ei bine de altfel. Vedeta a imbracat o rochie ce imita un dovleac, formata dintr-un corset ce i-a pus foarte bine in evidenta bustul generos, si un fusta din tul, cu trena foarte scurta.

4. Iulia Albu

Desi a sustinut ca ea nu sarbatoreste Halloweenul, Iulia Albu a avut din nou o aparitie extrem de socanta, joi seara, in cadrul unei emisiuni de la Kanal D. Vedeta a purtat o rochie roz avand un machiaj uimitor, ce imita fata unui clovn. Bineinteles, din peisaj nu putea sa lipseasca nici celebra sa gaina, Lou Lou, cu care si-a facut debutul la brat in urma cu cateva luni la numeroase evenimente mondene.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului