Vedete din Romania

# ulei din germeni de grau #ulei din seminte de morcov # uleiul de zmeura #crema plaja Nicoleta Luciu #creme plaja #showbiz

Cum sa te bronzezi sanatos, fara creme de protectie solara din comert! Top 3 idei de la Nicoleta Luciu

Pentru Nicoeta Luciu, protectia solara este foarte importanta. Vedeta recunoaste ca prefera produse cat mai naturale cand sta la plaja in detrimetul solutiilor existente in comert, “care pot fi extrem de toxice si pot provoca reactii alergice, ca sa nu mai vorbim de substantele adaugate pentru parfum sau culoare”!


Pentru a se feri de arsuri si raze UV, Nicoleta Luciu opteaza pentru uleiurile naturale, care, in plus, hidrateaza si hranesc pielea: uleiul de zmeura, uleiul din seminte de morcov si uleiul din germeni de grau.

“Ideal pentru ingrijirea pielii, cu vitamina E si A, uleiul de zmeura este si un anti-inflamator natural, fiind folosit in cremele pentru preventia si tratarea ridurilor. Asadar, il poti folosi oricand, dar mai ales la plaja, pentru ca are un factor de protectie solara estimat intre 30 si 50. Asadar, ideal pentru pielea sensibila, deschisa la culoare.

Cu o aroma superba (fara aditivi parfumati!), uleiul din seminte de morcovi ofera un bronz aspectuos, continand caroten si vitamina A, extrem de benefice pentru piele. Are calitati antioxidante si de hidratare, fiind recomandat pentru tenul imbatranit, riduri si pete. Iar pe langa toate astea, are un factor de protectie solara estimat intre 30 si 38.

Uleiul din germeni de grau este folosit in tratarea bolilor de piele, avand un continut ridicat de vitamina E, iar uneori este administrat si intern datorita beneficiilor pe care le ofera organismului. Trateaza si hidrateaza in profunzime, cu un factor de protectie solara estimat la valoarea 20”, scrie Nicoleta Luciu pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului