Vedete din Romania

#Carmen Bruma primavara #smoothie Carmen Bruma #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Cum se pregateste Carmen Bruma de primavara

Carmen Bruma are un secret pentru inceputul primavarii, cand “trecerile bruste de la un anotimp la altul sau de la o temperatura scazuta la una ridicata au efecte asupra intregului organism, dar in special asupra pielii, unghiilor si parului”. Realizatoarea tv a marturisit, pe blogul personal, care sunt trucurile la care apeleaza in aceasta perioada.

“Daca va simtiti pielea mai uscata si lipsita de stralucire in aceasta perioada, nu va ingrijorati prea tare pentru ca exista solutii simple si eficiente. Iata cateva care fuctioneaza in cazul meu. Pe langa o hidratare corespunzatoare (30-35 ml de apa pe kg/corp), suplimente alimentare si produse cosmetice adaptate tipului de ten, eu  fac o cura de 2-3 saptamani cu smoothieul meu special, „Glowing Skin”, bogat in vitamine, minerale si grasimi sanatoase de care pielea mea are mare nevoie in aceasta perioada”.

Smoothie-ul pe care il recomanda Carmen Bruma contine: 10 boabe de struguri negri, jumatate de avocado, o banana, un mar, doua lingurite de seminte de canepa, o lingurita de polen.

“Strugurii negri au numeroase beneficii. Datorita resveratrolului continut au un puternic efect antioxidant si previn imbatranirea prematura a pielii. Sucul proaspat de struguri este o excelenta soluţie demachianta şi de reintinerire a pielii. Are un efect vitaminizant, uşor racoritor şi calmant. Este recomandat atât pentru tenul normal, cât şi pentru cel gras sau cel iritat.

Avocado este o sursa bogata de grasimi sanatoase si proteine, iar semintele de canepa contin omega 3/ omega 6 in raportul ideal, dar si o cantitate importanta de vitamina E, elemente necesare pentru o piele frumoasa si stralucitoare. Polenul ajuta la regenerarea pielii, previne infectiile si alergiile.

Smoothie-ul se bea imediat dupa preparare, zilnic, timp de 2-3 saptamani, in prima parte a zilei”, recomanda Carmen Bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare