Vedete din Romania

#monica gabor divort #vedete intern #irinel columbeanu #monica gabor #showbiz

Cum si-a capatat Monica Gabor porecla de "Scorpia de la Izvorani". Iata de ce angajatii lui Irinel o vorbeau de rau!

Monica Gabor si Irinel Columbeanu s-au casatorit in anul 2006. Daca initial Monica era o fata simpla si inocenta, care nu iesea din cuvantul sotului sau, treptat a inceput sa se vorbeasca ca aceasta este extrem de rea, fiind numita, la un moment, dat chiar "Scorpia de la Izvorani". 

Se pare ca motivul care a schimbat atitudinea Monica la 180 de grade a fost faptul ca diferenta de 30 de ani dintre ea si sotul sau nu a fost vazuta cu ochi buni de nimeni si chiar si prietenele sale spuneau ca aceasta nu il iubeste pe Irinel si ca s-a casatorit cu el din interes. 

"Monica le-a explicat tuturor ca este indragostita sincer de Irinel, iar el de ea. Era mica, abia facuse 18 ani, s-a indragostit si aia a fost. Cei din jurul ei au dezabrobat din start relatia cu miliardarul, considerand ca nu trebuie sa se casatoreasca cu un barbat mai in varsta ca ea, desi pe vremea aia Irinel avea 47 de ani, era tanar. A fost dezamagita de apropiatii ei si incet incet s-a inrait, iar fetita inocenta s-a transformat intr-o femeie destul de rautacioasa. Asa si-a capatat porecla de "Scorpia de la Izvorani". Era destul de severa cu angajatii, tocmai pentru ca se saturase sa fie judecata ca s-a maritat cu Irinel, ea il iubea sincer", a declarat, pentru CANCAN.ro, o sursa apropiata miliardarului de la Izvorani.

Tot din cauza rautatilor de care au dat dovada, Monica nu si-a invitat la nunta nici prietenele. Din partea Monicai a venit doar regretata ei mama, Veronica Bulai, caci de restul nici n-a vrut sa auda: "Pana in ultima zi, Irinel a lasat trei mese rezervate pentru familia si prietenele Monicai. Aceasta nu a vrut, insa, sa invite pe nimeni, doar pe mama ei, singura care nu s-a opus relatiei cu Irinel. Colegele si prietenele, chiar si surorile, le-a taiat de pe lista de invitati, caci au judecat-o atunci cand le-a spus ca este iubita lui Columbeanu", a mai spus aceeasi sursa.

CITESTE SI: 

Amanta lui Dani Otil are un vis maret! 

Nicoleta Luciu, despre relatia cu Zsolt: "Dragoste cu sila nu se poate"

Sotia lui Bodo, dezvaluiri incredibile


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare