Vedete din Romania

#gerard butler #despartire #divort #nicoleta luciu #andreea balan #keo #zsolt csergo #madalina ghenea #vedete intern

Cupluri care au tot fost despartite de presa

Cuplurile din showbiz sunt tinta preferata a ziarelor tabloide. Orice mic gest sau intamplare mai putin obisnuita din viata de cuplu a vedetelor devine o poveste plina de cancan, in care, bineinteles, despartirea sau divortul par iminente. Iata cateva cupluri celebre care au tot fost despartite de presa:

1. Andreea Balan si Keo

Unul dintre cuplurile care au intrat in atentia presei inca de la sfarsitul anului 2013 a fost cel format de Andreea Balan si Keo. De cateva luni, in ziarele de cancan apar aproape saptamanal stiri care prezic sfarsitul acestei relatii sau releva tot felul de motive care ar indica ca relatia celor doi scartaie. Cei doi au declarat insa in repetate randuri ca se iubesc si nu au nicio problema.

Andreea Balan si Keo socheaza insa prin faptul ca sunt un cuplu modern, care fiecare isi vede de meseria sa. Cei doi nu participa la evenimentele mondene impreuna si nici nu se afiseaza in public in momentele lor tandre, iar aceste gesturi sunt usor derutante.

2. Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo

Dupa ce sotul Nicoletei Luciu a fost surprins de paparazzi in urma cu aproape un an alaturi de o tanara pe un iaht in Cehia, presa de scandal a preconizat sfarsitul casniciei fostei asistente TV. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu a reusit sa treaca mai departe si si-a iertat sotul infidel. Acest moment este insa amintit de presa de fiecare data cand are ocazia, iar orice gest al cuplului, precum lipsa verighetei sau o iesire separata, aduce cu sine si o iminenta despartire.

3. Madalina Ghenea si Gerard Butler

Fotomodelul Madalina Ghenea, care se bucura de un mare succes pe plan international, a devenit o figura importanta si in presa din Romania imediat ce aceasta s-a cuplat cu renumitul actor scotian Gerard Butler. Relatia celor doi a fost una tumultuoasa, insa care s-a desfasurat destul de discret, cei doi incercand cu orice pret sa nu se strecoare in presa prea multe detalii despre relatia lor amoroasa.

Din lipsa de informatii sau pur si simplu pe fondul unor intamplari din viata cuplului, precum vacante separate, presa din Romania a inceput sa speculeze inca de la inceputul relatiei celor doi ca despartirea va avea loc in scurt timp. Presa a scos la iveala tot felul de aventuri pe care le-ar fi avut cei doi si nu a ezitat nici sa publice stiri, in repetate randuri, care anuntau despartirea lor. In final, cei doi chiar au pus capat relatiei, insa intr-o maniera la fel de discreta, si nu la cererea presei.

Citeste si:

Cati bani au castigat Bianca si Victor Slav din casnicia teatrala

Vedete care s-au recasatorit in secret

3 vedete vaduve care nu si-au mai refacut viata

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului