Vedete din Romania

Daciana Sarbu a nascut o fetita

Europarlamentarul PSD, Daciana Sarbu , a devenit ieri dimineata mamica. Ea a nascut o fetita, pe care o va boteza Irina. Sotul Dacianei, vicepresedintele PSD, Victor Ponta , este in culmea fericirii, dar spune ca isi va impiedica fiica sa intre in politica.

Fiica celor doi politicieni se va numi Irina si va fi botezata cel mai probabil dupa alegerile locale. Victor Ponta a mai declarat ca si sotia si fiica sa sunt bine si ca au primit in cursul acestei zile si vizitatori. Irina a avut la nastere trei kilograme si 300 de grame.

Irina a avut la nastere trei kilograme si 300 de grame. Sunt un tata fericit. In al 9-lea cer, chiar. Totusi, nu o voi sfatui pe fiica mea sa intre in politica. Daca va semana cu noi, va face numai ce vrea ea. Iar in politica din Romania nu ai cum sa reusesti asa, a afirmat politicianul PSD.

Familia este bucuroasa 

Venirea pe lume e Irinei este un motiv de bucurie nu doar pentru parintii ei, ci si, sau mai ales, pentru bunici. Se pare ca cea mai entuziasmata la aflarea vestii ca va fi bunica a fost mama Dacianei, Mariana Sarbu.

Bunica s-a si oferit sa aiba grija de copil pentru ca Daciana sa se poata ocupa de cariera ei politica in continuare. Daciana va intra in concediu postnatal pana la 1 septembrie. Cererea ei a fost deja aprobata de catre presedintele Parlamentului European.

Casatorie in secret 

Victor Ponta mai are un fiu, dintr-o casatorie anterioara. Ponta si Daciana Sarbu au pastrat initial secreta casatoria lor si nu au recunoscut decat dupa cateva luni oficializarea relatiei lor.

Victor si Daciana s-au casatorit pe data de 26 octombrie 2006, in mare secret la ambasada Romaniei din Beijing, China, in cadrul unei ceremoni restranse, relateaza Cancan. Cei doi au negat in prima faza faptul ca si-au oficializat relatia.

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare