Vedete din Romania

Dan Balan cauta dansatoare

Dupa ce s-a accidentat la calcai in timpul unui spectacol sustinut in Romania, fostul component al trupei O-Zone, Dan Balan s-a hotarat sa nu mai mearga singur in turnee si sa-si formeze o echipa de dansatoare profesioniste, relateaza Click. 

Desi spera sa le gaseasca pe cele patru fete in Romania, Dan Balan a declarat ca va face o preselectie si in America. "Voi organiza o preselectie in Romania si una in SUA, dar as fi extrem de bucuros daca as gasi cele patru fete in Romania”, a declarat artistul, care va porni cu acestea intr-un turneu international.

Castingul va avea loc pe data de 7 aprilie, la discoteca Maxx, din Bucuresti, solistul dorind ca fetele sa aiba disponibilitatea de a-l insoti in toate turneele, precum si la emisiunile televizate.

De indata ce-si va intregi trupa, Dan Balan isi va lua in serios rolul de coregraf , caci el va fi cel care le va preda miscarile de dans. Repetitiile vor avea loc intr-o sala de dans, inchiriata de Balan.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului