Vedete din Romania

Dan Balan invata japoneza

Dan Balan are ambitii mari in ceea ce priveste cariera sa muzicala. El deja planuieste lansarea unui nou album, dar pana atunci, vrea sa invete la perfectie limba japoneza . Se pare ca motivul este ca are o piesa in japoneza si nu vrea sa se faca de ras in fata fanilor, atunci cand va merge in Japonia, in turneu, relateaza Click. Dupa ce a parasit trupa Ozone, Dan Balan a anuntat ca se va relansa pe piata muzicala cu un album de muzica rock , acesta fiind un mai vechi vis de-al sau, din copilarie. Zis si facut, insa numai pe jumatate. Cantaretul a lansat un album, The power of shower, ce contine atat melodii rock, cat si dance. Pentru ca prima melodie promovata, Crazy Loop , se bucura de un succes fulminant, atat in topurile din Romania, cat si in cele din strainatate. Dan Balan si-a abandonat visul de a canta rock si intentioneaza sa lanseze un nou album, numai de muzica dance. Insa, solistul are si alte ambitii. El doreste sa vorbeasca limba japoneza, pentru a putea interpreta impecabil o melodie in aceasta limba, care se regaseste deja pe albumul sau.

increzator in fortele proprii

Mai mult, solistul sustine ca studiaza cu placere si este tare increzator in fortele proprii. “Sunt sigur ca intr-un an o sa pot vorbi la perfectie”, a marturisit celebrul cantaret. Si, avand in vedere “antecedentele” sale, se pare ca Balan nu-si va dezamagi fanii. El cunoaste deja patru limbi: romana, rusa, franceza si engleza. Limbile straine ii sunt de foarte mare folos, mai ales ca petrece mai mult timp in strainatate decat in orasul natal, Chisinau, sau in Bucuresti. Cu banii pe care i-a castigat din muzica, Balan chiar si-a achizitionat un apartament la New York. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului