Vedete din Romania

#efecte speciale #tratament #medicament #dan bittman #holograf #operatie #voce

Dan Bittman a gasit leacul pentru a-si recupera vocea

Dupa ce a cheltuit mii de euro pe tratamente pentru a-si rezolva problemele survenite dupa o operatie la gat la o clinica din Viena, Dan Bittman a aflat ca isi poate recupera vocea cu ajutorul unui medicament foarte ieftin.

In luna octombrie, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a aflat ca are nevoie de o operatie la gat, deoarece are un vas de sange care trebuia operat preventiv. Artistul a hotarat sa faca interventia chirurgicala la o clinica din Viena. Rezultatele nu au fost insa cele scontate, deoarece, de cateva luni, Dan Bittman nu a reusit sa se recupereze.

Acum insa, Dan Bittman a gasit leacul care il va ajuta sa-ti recupereze vocea. Cel care a venit in ajutorul artistului este un medic roman, Constantin Popa, care i-a prescris artistului un tratament banal si destul de ieftin, iar rezultatele sunt deja vizibile, dupa cum a povestit Dan Bittman.

"Si-a revenit vocea miraculos, multi dintre medici mi-au spus ca e un timp de sase luni in care imi va reveni vocea, insa nimic... Dar Edi Petrosel m-a dus la un profesor, mi-a facut o radiografie, m-a testat si mi-a zis sa incercam cu un medicament care costa 16 lei, care ar putea face legatura intre coarda vocala si nerv. In opt ore vorbeam deja normal", a declarat Dan Bittman.

Sursa foto:oradecluj.oradestiri.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului