Vedete din Romania

#tratament #concert #dan bittman #hernie #interventie chirugicala

Dan Bittman, operat din nou

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, are din nou probleme medicale. Dupa ce a reusit sa scape de raguseala care l-a tinut departe de scena cateva luni, se pare ca artistul a avut nevoie de o noua interventie chirurgicala.

Se pare ca, in aceasta dimineata, Dan Bittman a fost operat, la Spitalul "Sfantul Ioan" din Capitala, de hernie de disc, potrivit unor surse din cadrul spitalului.

Colegii de trupa ai cantaretului nu au vrut sa faca nicio declaratie despre acest subiect, insa nici nu au negat informatia aparuta in presa.

Dan Bittman ar fi nevoit sa renunte din nou la muzica pentru o perioada, daca a suferit aceasta interventie, deoarece, dupa o astfel de operatie, este nevoie de repaus total pentru o recuperare completa.

Dan Bittman a suferit la inceputul acestui an o interventie chirurgicala la gat, la o clinica din Viena, in urma careia a ramas fara voce luni bune. Artistul si-a revenit cu ajutorul unui tratament prescris de un medic roman, iar luna trecuta sustinuse primul sa concert de revenire pe scena.

Membrii trupei Holograf au declarat pe pagina oficiala de Facebook ca interventia de astazi la care a fost supus Dan Bittman nu influenteaza in niciun fel programul concertelor anuntate.


Sursa foto: djproradio.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare