Vedete din Romania

# dan bittman iubita #dan bittman

Dan Bittman, sarac dupa despartirea de Liliana Stefan: "Sunt un om sarac. Am lasat tot"

Dan Bittman a confirmat ca s-a despartit de iubita sa, Liliana Stefan. Cei doi au pus punct relatiei lor care a durat peste 25 de ani. Au impreuna trei copiii si ii vor creste in continuare impreuna. 

Artistul a marturisit ca s-a despartit de mama copiilor sai inca de acum patru ani, iar de un an nu mai locuiesc impreuna. 

"Liliana Stefan nu mai este partenera mea de viata de patru ani cel putin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim impreuna. A trebuit sa ne despartim, am incercat sa o facem cat s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu placere despre aceasta despartire, pentru ca este si mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult si cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc ca 100% sunt eu de vina”, a spus Dan Bittman, in emisiunea ”40 de intrebari”, moderata de Denise Rifai.

"Sunt un om sarac. Am lasat tot"

Dan Bittman a marturisit ca a lasat toata averea sa Lilianei si copiilor. El locuieste acum intr-un apartament, in chirie. 

„Sunt un om foarte sarac. Am lasat tot. Tot. I-am lasat tot Lilianei cand am plecat si am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru ca zidurile nu inseamna nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cat a fost. Toata dragostea, toti copiii si tot ce a fost s-a intamplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lasat si am plecat”, a povestit Dan Bittman in cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai la Kanal D.

„Acum stau intr-un apartament care a fost al meu candva, dar in care am reusit sa negociez sa un platesc vreo 20 de ani chiria. Fiind mai mare apartamentul respectiv, pot veni si minorii la mine, pentru ca sunt mai multe camere si atunci putem sta cu totii. il astept si pe Alex sa vina, l-am convins acum sa vina sa doarma din cand in cand la mine. Deci nu mai am nimic”, a mai spus artistul.

 „Nu asta a fost bogatia mea, nu m-au interesat banii si nu ma intereseaza nici acum. Am suficienti cat sa traiesc bine, sa vin la emisiuni. Nu ma intereseaza banii, decat atat cat sa traiesc bine si civilizat”, a adaugat cantaretul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului