Vedete din Romania

#masina #infrarosii #dan bursuc

Dan Bursuc a dat 90.000 euro pentru o masina cu infrarosii

Colectia de automobile de lux a lui s-a imbogatit cu un exponat demn de filme science-fiction, un Mercedes S Class 550, model 2008, dotat cu Night View Assist. Noul dispozitiv cu ii permite soferului sa vada pe un monitor tot ce se afla in fata masinii, pe timpul noptii. Autoturismul are, de asemenea, un sistem de televiziune propriu si plafon transparent .

Sistemul de unde infrarosii cu care e  dotat bolidul, pe care Dan Bursuc si l-a adus de curand din Statele Unite, il ajuta pe sofer sa vada mai bine, pe timpul noptii, soseaua si imprejurimile. Monitorul este fixat pe panoul de bord. Mai mult, cand este actionat, revolutionarul sistem blocheaza acceleratia si cupleaza frana la 'intalnirea' cu biciclisti , oameni, animale ori alte obstacole, cu mult inainte ca farurile automobilului sa le faca vizibile.

Masina mai este dotata cu sistem de televiziune si plafon transparent, toate acestea, inclusiv dispozitivul Night View Assist, fiind montate, la comanda, in Statele Unite.

Pretul imbunatatirilor s-a ridicat la 90.000 de dolari americani, dar manelistul spune ca merita. 'Este ideal pentru soselele noastre pline de carute nesemnalizate si de biciclisti. Te ajuta sa nu ai surprize si poti tine piciorul pe acceleratie cu incredere', a declarat Dan Bursuc pentru Libertatea.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare