Vedete din Romania

Dan Capatos continua circul "Nikita"

Dan Capatos , prezentatorul emisiunii " Un show pacatos " de la Antena 1, continua sa faca audienta cu Mihaela Ispas ( Nikita ). Desi Nikita este bolnava de schizofrenie paranoida cronica, Capatos a difuzat in timpul emisiunii lui secvente filmate de ea in pat cu iubitul.

Luni, in cadrul emisiunii "Un show pacatos" au fost difuzate clipuri filmate de Nikita si iubitul ei in ipostaze intime. Aceasta a vrut sa difuzeze pentru a dovedi ca sarcina pe care o poarta a fost conceputa pe cale naturala.

In ciuda scandalurilor legat de sanatatea mintala a Nikitei, Dan Capatos a ales sa difuzeze secventele care contineau scene de nuditate si a invitat-o pe protagonista in studio pentru a le comenta. 

Nikita, un personaj controversat

Nikita i-a trimis sms-uri cu amenintari lui Mihai Bendeac de la Mondenii, dupa ce acesta a scris pe blogul personal despre scaderea nivelului televiziunii prin prezenta ei. Bendeac nu este de acord cu prezenta Mihaelei Ispas in emisiunile lui Capatos si Morar si i-a acuzat de promovarea non-valorilor.

Anca Badiu, amenintata si ea de Ispas, a dezvaluit de curand faptul ca in procesul de calomnie pe care i l-a intentat Nikitei, avocata apararii a dovedit ca aceasta sufera de schizofrenie paranoida cronica si a fost internata in spitalul de psihiatrie Domnita Balasa.

 

Credeti ca televiziunile profita de pe urma situatiei mentale a Nikitei?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare