Vedete din Romania

#dan capatos grav bolnav # bola dan capatos # verdict crunt #boala grava #dan capatos #medici

Dan Capatos, verdict crunt din partea medicilor. La ce boala grava este predispus prezentatorul TV

Dan Capatos a primit vesti crunte din partea medicilor. Realizatorul TV a marturisit ca este predispus unei boli grave, de aceea este foarte ingrijorat si preocupat pentru starea sa de sanatate.

In anul 2019, Dan Capatos a suferit un atac ischemic tranzitoriu si in urma acestuia a ramas cu sechele. Din cauza acestei accident cerebral, medicii i-au spus ca este predispus la o afectiune neurologica grava si trebuie sa fie extrem de atent la sanatatea ta si stilul de viata.

„Doctorii mi-au spus ultima data ca sunt predispus in viitor la dementa si Alzheimer. Lumea nu stie ca intru la bolnavi cronici! Am facut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, cand nu-mi mai simteam jumatate de cap.Un sfert de ora am fost paralizat pe partea stanga. Avusesem puseu de tensiune, l-am simtit din avion, incepea sa-mi clipoceasca asa imaginea.

Si asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufar de mai multa vreme”, a povestit Dan Capatos.

Prin ce cosmar a trecut Dan Capatos in urma cu doi ani

In urma cu doi ani, Dan Capatos a trecut prin momente de cosmar. Realizatorului TV i s-a facut rau in avion. I s-a amortitjumatate din cap si nu mai vedea bine.

Din pacate, se pare ca Dan Capatos a mostenit problemele de aceasta natura de la mama sa. Gazda emisiunii Xtra Night Show a declarat ca mama lui a facut un atac cerebral pe vremea cand Capatos avea 18 ani. Din fericire, femeia si-a revenit.

„Mama a facut un accident vascular. Aveam 18 ani pe atunci, eu vorbeam de la Ploiesti. Doctorii imi spuneau ca e bine si peste cinci zile m-au sunat si mi-au zis sa vin ca are nevoie de insotitor. Era leguma. Din fericire si-a revenit”, a declarat Dan Capatos, acum cativa ani, in emisiunea Un show pacatos de la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului