Vedete din Romania

#blog #bucuresti #dan negru

Dan Negru face apel la Primarie!

Avem o Capitala minunata, totusi de ce nu stim sa o valorificam, de ce nu aducem arta mai aproape de cetateni? Sunt intrebari pe care ni le punem frecvent, dar putini o spun cu glas tare, sau in scris, precum a facut-o Dan Negru pe www.dannegru.com.

"Va propun sa incercati sa copiati modelul marilor orase de a bucura privirea celor care traiesc in ele… Dincolo de , borduri, parcuri sau fintini arteziene pentru care nu e nevoie de imaginatie...

Hoinaream prin Chisinau si am descoperit frumosul pe marile bulevarde. Statea pe trecerea de pietoni ... Zebrele (trecerile de pietoni ) din Chisinau au fost vopsite sub forma unor clape de pian si-n capatele lor scrie 2010... Ieftin dar de efect..."

Adresandu-se edililor Capitalei, Dan adauga: "Anul asta se implinesc 200 de ani de la nasterea compozitorului…Cind am facut fotografia de mai jos o doamna s-a apropiat de mine si mi-a spus ca baiatul ei, de 16 ani, dupa ce a vazut zebrele de pe bulevard , a cautat pe Google sa afle cine e Chopin , i-a descoperit pe Youtube si intr-o zi a venit acasa cu un CD Chopin…

Domnule primar (de oras, de sector...), e simplu sa revospsiti citeva zebre in forma unor clape de pian. Daca s-o gasi un singur pusti care sa se apropie mai apoi de Chopin, a meritat..."

Si pentru ca noi toti am vrea sa aflam raspunsurile la aceste intrebari, asteptam parerile dumneavoastra si, poate, ale celor care intr-adevar au un cuvant de spus in toate acestea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare