Vedete din Romania

#dan negru #showbiz #familie #fetita

Dan Negru isi tine fata departe de showbiz

Dan Negru este ferm pe pozitii: nu vrea sub nicio forma ca fetita lui, Dara , sa intre in lumea showbiz-ului. Iar, pentru acest lucru, omul de televiziune  isi "ameninta" prietenii de breasla ca "le rupe picioarele" daca o ademenesc in vreun fel pe micuta.

Prezentatorul de la Antena 1 a scris pe blogul personal despre faptul ca nu si-ar lasa fata sa intre in lumea televiziunii si asta pentru ca i-ar strica copilaria.

In acest sens, inversunatul tata si-a anuntat si prietenii sa stea departe de micuta. "Mi-am amenintat putinii prieteni din showbiz care imi trec pragul casei ca daca ii prind ca vor s-o ademeneasca pe Dara, fetita mea, in lumea lor, a spectacolului, a showbizului, ii voi alerga cu matura si le voi rupe picioarele", a scris Dan Negru pe blogul personal.

Dan este socat de modul in care unii parinti ajung sa isi "schimonoseasca" copii pe la televizor doar pentru a-si satisface o dorinta proprie sin nimic mai mult.

"Dileala in showbiz se instaleaza de la varste fragede...Nu pierd niciodata niciun show de televiziune asa ca zilele trecute am stat gura casca la "Mamaia copiilor" pe TVR1.... Am facut de-a lungul anilor show-uri cu copii si stiu cat e de greu, mai ales cat e de greu sa le gasesti naturaletea atunci cand stiu ca sunt filmati...M-am uitat ingrozit la Mamaia copiilor...Pusti de 5-6 ani pe care parintii ii schimonosesc cat se poate de mult, fardati, coafati si in spatele carora se vede marea dorinta a tatalui sau a mamei de a-i prospera copilul pe vreo scena,in fata vreunei camere de filmat", povesteste Dan Negru pe blogul sau.

De altfel, omul de televiziune a tinut sa le dea si un sfat acestor parintii, dorind sa le transmita astfel sa-si lase copiii sa copilareasca pentru a nu avea regrete mai tarziu.

"Nu-i mai geluiti, nu-i mai invatati sa fie falsi, sa caute succesul in showbiz de mici cu orice pret, nu-i imbracati in costume de oameni mari, gasiti-le melodii specifice varstei lor si o sa redescoperiti copiii pe care i-ati pierdut", este sfatul pe care il da parintilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare