Vedete din Romania

#dan negru #botez #copil

Dan Negru si-a botezat fetita cu doar 11 invitati

Dan Negru a ales sa sarbatoreasca botezul fiicei sale, Dara Ioana, doar alaturi de familie si apropiati. Prezentatorul TV a criticat pe blog reactia presei la dorinta lui de intimitate.

"M-a amarit un articol dintr-un ziar colorat de azi care spune ca sunt zgircit pina si cu fetita mea, ca asta e motivul pentru care nu am facut botez cu surle si trimbite... Ba chiar m-au citat cu vorbe despre criza pe care nu le-am spus niciodata! Dimpotriva, un botez, o nunta cu balamuc imi aduceau profituri zdravene,  am o multime mareeeee de cunoscuti care nu-mi refuzau invitatia. Am deasemeni o multime mareeeee de colegi de show-bizz care deasemeni nu-mi refuzau invitatia , considerind botezul sau nunta o mondenitate, o modalitate de a se trage in poza pentru vreo revista... Fireste, alegeam si varianta de a invita presa colorata... Si fiecare dintre invitati venea cu cite un plic. Deci,profit financiar! E un drum pe care noi nu l-am ales... Niciodata... Nu-i condamn pe cei care o fac...", a scris Dan Negru pe blogul personal.

Citatul in cauza, despre care Negru spune ca este inventat, a fost publicat in Click!: "Nu am facut balamuc. Este criza, asa ca am invitat doar cateva rude, 11 la numar. Apoi, am petrecut la un restaurant care isi are sediul intr-o cladire de-a mea".

"Poti sa-ti faci meseria linistit si fara sa-ti vezi familia pe taraba... Botezul l-am facut in liniste asa cum ne-am si casatorit ...", a mai scris Dan Negru pe blog.

 

Citeste si

Dan Negru: "Prefer maneaua lui Guta in locul teatrului modern romanesc"

Dan Negru: "Bucurestenii inca sunt in epoca fanariota"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului