Vedete din Romania

#negocieri #dan diaconescu #mircea radu #dan negru

Dan Negru si Mircea Radu la OTV?

Dan Negru si Mircea Radu au negociat cu Dan Diaconescu o posibila mutare in curtea OTV -ului. Dupa ce s-a vorbit despre o investitie de peste 12 milioane de euro pe care patronul OTV o face in cele doua posturi ale sale, astazi presa anunta ca alte doua vedete au fost in discutii de transfer cu Diaconescu, care insa au esuat.

Fostul prezentator al emisiunii “Din dragoste” s-a intalnit cu Diaconescu pentru a discuta despre o posibila noua emisiune la televiziunile conduse de acesta, insa se pare ca negocierile au dus la un esec.

Acelasi rezultat l-au avut si discutiile dintre Dan Negru si seful OTV, in urma acestora Negru urmand sa ramana la Antena 1.

Potrivit ziarului Ring, atat in cazul lui Mircea Radu, cat si a lui Dan Negru esecul discutiilor a venit dupa ce Diaconescu a refuzat sa scoata din buzunar sume mari de bani pentru salariile vedetelor.

In urma cu aproape un an, Dan Diaconescu declara ca nu vrea sa investeasca multi bani in vedete mari pentru ca audienta acestora nu merita investitia.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare