Vedete din Romania

# fatalaul anului # dana budeanu #raed arafat

Dana Budeanu a creat o noua rubrica: "Fatalaul anului"

Dana Budeanu a creat o noua rubrica: "Fatalaul anului". Castigatorul desemnat in 2020 este Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. 

 


„Nu mă așteptam de la nația asta, eu nu am crezut că suntem atât de fătălăi, sunt șocată efectiv. Să ieși în parc să vezi pe toată lumea cu mască, nu, nu m-am așteptat”, a spus Dana Budeanu.”Nu sunt cantareata sa imi anunt albumul, dar imi voi lansa o rubrica ‘Fatalaul Anului’. Cred ca fatalaul anului, real, vorbind complet relaxat, e Revelionul, ne distram, totul este un pamflet, este Raed Arafat. Nu mi-am imaginat, nu se poate sa iesi si sa ne spui toate tampeniile alea”, a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu a indicat că următoare temă care va ține agenda pe plan internațional, după COVID-19, va fi încălzirea globală.

„Sa va pregatiti postarile, campaniile, pentru incalzirea globala. Eu v-am spus ce urmeaza, incalzirea globala”.

„Nu ştiu dacă generaţia asta nouă ştie despre revelioanele superbe care se făceau înainte de revoluţie, culmea la televizor. Am specificat în mod special că, aceste revelioane erau fimalte şi regizate înainte de revoluţie când, credeţi-mă ce s-a întâmplat în ultimele luni, adică în acest an, era apă de ploaie pentru ce se trăia atunci. Şi totuşi oamenii trăiau la maximum, petreceau la maximum, cum o fac şi în această seară, domnul Arafat. Toată lumea petrece domnul Arafat. Toată lumea, toată ţara, toate cartierele, eu ştiu 30, 40 de petreceri ca să ştiţi. La una merg eu”, a spus Dana Budeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului