Vedete din Romania

#show dans Pro TV #show dans # dana budeanu

Dana Budeanu, concurenta la show-ul de dans de la Pro TV

Dana Budeanu intra in competitia dansului in aceasta primavara, la Pro TV! Stilista s-a alaturat lui Marius Manole si lui Sandu Lungu si este cel de-al treilea concurent care, impreuna cu un dansator profesionist, va demonstra ca dansul inseamna frumusete, emotie, gratie, iubire si trairi profunde.

Despre participarea la acest show, Dana a spus: „Probabil sunt singura vedeta din acest show care nu este o vedeta. Selectarea si propunerea de a participa au fost o reala surpriza, peste care nu am trecut nici acum, acceptand. Nu am asteptari, pentru ca nu am fost niciodata in fata camerelor, ci dimpotriva, prin natura proiectelor la care am lucrat, doar in spatele celor aflati in fata. Dansul nu este o provocare pentru mine, este o placere, asa cum cred ca este pentru oricine. Este una dintre bucuriile despre viata, alaturi de muzica si soare. Suntem la Pro TV, care mie mi-a devenit un fel de a doua casa in ultimii ani, asadar este o schimbare de registru si o trecere in fata camerei, pe care o fac cu emotie”.

Dana este critic vestimentar, designer si unul dintre stilistii preferati ai celebritatilor din Romania. A studiat Managementul si Business-ul European la London School of Economics si si-a dat doctoratul in Integrare Europeana la University College London. Cu toate ca nu a profesat niciodata in domeniul economic, experienta londoneza a ajutat-o enorm pe Dana sa se dezvolte personal si profesional. Este apreciata pentru stilul sau, iar din punct de vedere profesional a avut si are foarte multe realizari, fiind un nume important in industria de fashion din Romania. De-a lungul timpului, Dana a imbracat vedete importante din tara, dar si din strainatate, precum ar fi Eva Longoria, Jennifer Lopez sau Jessica Biel.

In primavara aceasta, Dana Budeanu va aduce stilul in fiecare coregrafie in show-ul realizat dupa formatul Dancing with the stars!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare