Vedete din Romania

#Dana Grecu sot #Dana Grecu divort # dana grecu

Dana Grecu a divortat! Cu cine a inlocuit-o sotul

Miercuri seara, invitata la Sinteza Zilei, Dana Grecu s-a prezentat drept Dana Chera, lasand sa se inteleaga ca a divortat de sotul sau, Bogdan. Pe contul de Facebook al fostului sot au aparut deja poze cu el si noua iubita, pe nume Ioana Toma.

Bogdan Grecu are deja o noua partenera, despre care a marturisit public ca este "fata din vis".

"Sunt foarte fericit! Langa mine este fata din vis!", i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp dupa ce bruneta apetisanta a pus un selfie cu ei pe internet.

Din mesajul lasat de partenera lui se intelege ca relatia dintre fostul sot al realizatoarei de la Antena 3 si Ioana Toma dureaza de cativa ani.

"Cand visurile noastre devin realitate dupa atatia ani! A meritat asteptarea!" e comentariul lasat de Ioana pe pagina ei de Facebook.

Povestea de dragoste dintre prezentatoarea de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a inceput pe cand ea era in clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. in urma mariajului lor care a durat mai bine de doua decenii s-au nascut un baiat şi o fata. David are 14 ani si ii seamana tatalui sau, placandu-i sportul, si Mihaela, de 11 ani, care prefera muzica si care seamana cu prezentatoarea TV.

Ieri insa, Dana Grecu a anuntat in direct ca a divortat!

„Daca toata lumea te intreaba de ce nu mai fac emisiune in fiecare zi inseamna ca este o foarte mare raspundere pentru mine. inseamna ce ce am facut, nu am facut rau. Inseamna ca ma gandesc (n.r. daca sa faca emisiuni in fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare raspundere si cu mare dragoste si stii foarte bine ca lucrurile pe care le fac, le fac cu toata energia mea. Pe mine ma cheama Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt inceput, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar ca am o mai mare experienta de viata. N-am spus public asta niciodata”, a marturisit Dana Grecu in direct la Antena 3. „Am incredere si-n tine si am incredere si-n el, mai ales”, a spus Mihai Gadea, realizatorul tv.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare