Vedete din Romania

# dana grecu nunta #Dana Grecu divort # dana grecu

Dana Grecu s-a casatorit la o luna de la divort?!

Relizatoarea TV Dana Grecu, actuala Chera, a anuntat in urma cu cateva zile, in cadrul unei emisiuni TV, ca a divortat de sotul sau, Bogdan Grecu, dupa un mariaj de 20 de ani.

Imediat dupa ce a facut anuntul separarii, sotul realizatoarei TV s-a afisat cu noua iubita, cu care se pare ca avea o relatie de cativa ani. Iubita lui Bogdan Grecu a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare sarutandu-se cu acesta, alatur de un mesaj in care ii spune ca ii multumeste si ca asteptarea de cativa ani a meritat. Toata lumea l-a acuzat pe Bogdan Grecu pentru gestul sau, insa, potrivit cancan.ro, se pare ca si Dana avea o relatie cu un alt barbat.

Este vorba despre un medic stomatolog din Pitesti. Surse apropiate vedetei au marturisit ca Dana Grecu s-ar fi casatorit cu acesta la doar o luna de la divort. Separarea Danei Grecu de sotul sau s-a finalizat in octombrie 2017. Dana Grecu nu a oferit pana acum nicio declaratie in acest sens.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare