Vedete din Romania

#bun simt vedete #vedete acuzate #vedete intern #oana roman #showbiz #horia brenciu #dana rogoz

Dana Rogoz, atacata de fosta nevasta a sotului. Cel mai elegant raspuns din showbiz

Nu au raspuns provocarilor lansate de rivale sau de colegii de breasla ori de cei care le-au criticat prestatiile sau aspectul. Si-au pastrat decenta in limbaj, dovedind ca e o practica de bun-simt sa intorci si celalalt obraz. Iata 3 vedete care n-au facut uz de replici taioase.

Dana Rogoz

Sursa foto: one.ro

Dana Rogoz formeaza, impreuna cu sotul sau, Radu Dragomir, si cu fiul lor una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Pana sa o intalneasca pe Dana, Radu a mai fost casatorit o data, cu actrita Ozana Oancea, cu care are si un baiat. Ozana a facut in urma cu un an cateva afirmatii malitioase la adresa fostului sot si a sotiei sale.

Sursa foto: cinemagia.ro

"E un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om, care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara... Cred ca m-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat el de langa noi ar fi fost cineva care sa-mi semene in vreun fel din punct de vedere al varstei, al mediului...", declara Ozana Oancea pentru revista Tango.

Au trecut luni bune pana cand Dana Rogoz sa ia atitudine, si si acum a facut-o cu extrema discretie si intelepciune. "Relatia mea cu Radu a inceput dupa ce se incheiase relatia lor. Conteaza ca de 10 ani am o relatie cu omul pe care il iubesc peste masura, nu am avut niciodata vreun dubiu in aceasta privinta, m-am maritat cu el cu tot sufletul si uite acum avem un copil si noi suntem foarte fericiti, asta este cel mai important. Acolo s-a incheiat o poveste si apoi a inceput o alta", a declarat Dana Rogoz pentru spynews.ro.

Ea spera ca fiul sau si cel al sotului sau din prima casatorie sa se inteleaga bine. "E important ca fiul nostru si Barbu au o relatie, se cunosc, se vad foarte des si sper, la un moment dat, sa fie frati uniti, asa cum sunt eu cu fratii mei si atunci cand noi nu o sa mai fim pe lumea asta, ei sa se aiba unul pe celalalt", a mai spus Dana.

CITESTE SI:

O actrita indragita de la noi: "Am avut Ebola si m-am vindecat fara nimic"
Mafia italiana s-a infiltrat printre vedete. Iata cine are legaturi cu clanuri criminale
Ea e romanca mai frumoasa decat Angelina Jolie!

Horia Brenciu


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Chiar daca atunci cand vine vorba despre colegul si rivalul sau de scena Stefan Banica Jr, Horia Brenciu este taios si nu rateaza nicio ocazie sa il intepe, atunci cand Loredana a declarat ca e mai bine la "Vocea Romaniei" fara Horia Brenciu pentru ca "avea el o energie negativa", artistul a rispostat extrem de delicat.

"Loredana e o doamna si o artista care are cu siguranta factorul X. Daca n-as fi atat de ocupat, as devora tot ce declara despre mine. Ii doresc multa dragoste si bafta, pentru ca are mare nevoie", a spus Horia, potrivit spynews.ro.


Oana Roman

Sursa foto: fanatik.ro

Si Oana Roman a fost adesea tinta glumelor proaste facute pe seama aspectului sau fizic. Vedeta si-a pastrat insa echilibrul si nu le-a intors vorbele celor care au atacat-o.

"Exista oameni care tot incearca sa ma convinga sa raspund in vreun fel detractorilor mei! N-am facut-o niciodata si nu o voi face! Pentru multi e greu de inteles de ce refuz categoric sa ma lansez in astfel de discutii! Pentru mine, e simplu! Nu am nici un motiv sa raspund unor oameni cu care nu am nimic in comun, cu care nu am nimic de impartit, care nu fac parte din viata mea asa cum eu nu fac parte din viata lor! Traim in lumi paralele si nu ne vom intersecta vreodata! Nu am de ce sa stric eu linistea si implinirea familiei mele pentru a ma implica in astfel de dezbateri! Eu nu am judecat pe cineva vreodata, nu am jignit pe cineva vreodata, nu m-am bagat in viata nimanui vreodata, nu m-am implicat in scandaluri publice vreodata! Stiu ca pentru multi dintre detractorii mei ar fi o mare multumire sa le raspund... ar insemna pentru ei ca si-au atins scopul! Ei bine, nu am sa fac asta! Si, desi in asa-zisa lume mondena de azi, e din ce in ce mai greu sa ramai cu capul sus si sa-ti pastrezi demnitatea, eu ma incapatanez sa nu ma schimb. Cu riscul de a provoca noi si noi jigniri si delatiuni publice din partea celor care nu pot dormi de grija mea!", a scris Oana Roman pe contul sau de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare