Vedete din Romania

#Dana Rogoz spital #Dana Rogoz lesin #vedete intern #showbiz #dana rogoz

Dana Rogoz, de urgenta la spital. Medicii au intrebat-o daca s-a drogat

Dana Rogoz, dar si familia sa, mai ales fiul sau, Vladut, au tras o sperietura groaznica in weekend! Abramburica a lesinat de durere si a ajuns la Urgenta. Actrita a povestit pe blogul personal ce i s-a intamplat!

Dana Rogoz a povestit ca era acasa impreuna cu cativa muncitori care ajutau la montarea unor piese de mobilier. In timp ce cara niste carti, a alunecat pe scari si s-a lovit atat de tare incat a lesinat de durere.

”Pe la a 3-a tura, am reusit performanta sa alunec cu papucii pe scari, de la prima treapta din dreptul mansardei si pana unde scarile cotesc si este acea oprire intermediara, dintre etaje.  Cu alte cuvinte am dat cu fundul si spatele de vreo 12 trepte. Au fost doua urlete de durere pe care mi le amintesc destul de clar, apoi zgomotul pasilor muncitorilor care veneau grabiti spre mine. Si…. Stop! Ca la filmare. S-a taiat secventa, brusc.

M-am trezit in pat, in dormitor. Toti domnii muncitori care fusera cu mine in casa erau langa mine, incercand sa ma trezeasca cu blandete.  Cica am fost inconstienta vreo 2 – 3 minute. Suna spectaculos, dar de fapt, nu am lesinat de la vreo lovitura la cap sau ceva mai complicat, ci pur si simplu de durere. Cel mai dureros oricum a fost sa il vad pe Vlad langa mine la trezirea din lesin care tot striga “mama, mama”, tragandu-mi capul inspre el si imbratisandu-ma…. Micutul, cred ca s-a speriat vazandu-i pe ceilalti agitati. Dupa ce m-am dezmeticit, a inceput sa danseze pe langa mine in pat, in semn de fericire”  a povestit Dana Rogoz.

Muncitorii au chemat ambulanta si Dana Rogoz a ajuns la spital unde primul medic care a vazut-o a intrebat-o daca a consumat alcool sau droguri.

”Nu se uita nici replica primului doctor (cred) care m-a intampinat la Floreasca. “Ce s-a intamplat?” i-a intreabat pe cei din ambulanta. “A cazut pe scari.” Si apoi privirea indreptata catre mine: “Ati consumat alcool, droguri? Intrebarea taioasa era legitima, imi dau seama, dar pe mine m-a luat totusi prin surprindere, asa ca am raspuns cu un “Nuuuu”, plin de indignare. Mai ales ca vedeam cum se uita nu in ochii mei, ci la ochii mei, masurandu-mi pupila probabil. Si apoi primul raspuns de geniu: “Atunci cum se poate doamna asa ceva?!”. Nu aveam cum sa ii desenez din pozitia aceea si nici sa ii raspund nu am avut timp, caci targa mi-a fost impinsa catre urmatorul salon.

Acolo m-a intampinat un medic super simpatic, care imi tot cerea din cand in cand sa zambesc. “Dar cum s-a intamplat?” m-a intreaba si el. “Am cazut pe scari. Am alunecat. Cred ca de la papuci” i-am raspuns. “Dar carati ceva?”. “Da, caram carti.” i-am dat eu lamuriri. “Pai, vedeti? Nu se face asa ceva. Va recomand o tableta! O tableta si atat!” Mi s-a parut amuzant si am ras, mai ales ca durerea ma mai lasase. Mi-au facut toate analizele posibile si nu am nimic altceva decat o contuzie in zona bazinului. Adica o (niste) lovituri. Eu as zice vreo 12 in acelasi loc. Nu inteleg cum nu am avut instinctul sa atenuez cazatura punand mainile pe jos. Cred ca eu tot incercam sa tin cartile cat mai bine, sa nu cumva sa cada ele!”


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare