Vedete din Romania

#Adela Popescu nastere #vedete intern #showbiz #adela popescu #dana rogoz

Dana Rogoz i-a dat vestea cea mare lui Radu Valcan!

Pritenia dintre Dana Rogoz si Adela Popescu este una speciala! Atat de speciala incat “Ambramburica” a fost cea care l-a anuntat pe Radu Valcan ca sotia sa a nascut! Dana Rogoz a povestit intamplarea pe blogul personal.

“Sambata dimineata, Adela Popescu a adus pe lume un baietel superb. Am fost acolo, pe holul spitalului, si i-am urat Bun venit pe lume! micutului inca din primele minute de viata. Nasterea este un miracol, iar bucuria momentului este pur si simplu coplesitoare.

“Alo, Dana? Naste Adela!” – l-am recunoscut cu greu pe Radu, a carui voce era brusc mai subtire si mult mai tremurata ca oricand. Nici nu stiu cum m-am imbracat si m-am suit in masina catre maternitate, dar probabil ca am stabilit un record de timp scurt pentru o iesire din casa.

Parcasem departe, nestiind daca o sa gasesc loc chiar in fata spitalului, asa ca ultima strada am alergat-o de la un capat la altul. Cand am ajuns la receptie, gafaiam, cam ca o femeie care urmeaza sa nasca: “Unde e Adela?” intreb si mi se raspunde ca la etajul 5 este sala de nasteri, iar la 3 o asteapta toti cei din familie. “Ma descurc!” am raspuns si am tulit-o in primul lift. Evident ca am apasat butonul…5. Nu voiam sa intru peste ea in sala de nasteri, dar pur si simplu am simtit pe moment dorinta de a fi cat mai aproape posibil, intr-un astfel de moment. Cand s-au deschis usile liftului, am zarit imediat inscriptiile: “Sala de nasteri 1”, “Sala de nasteri 2…”. M-am oprit in prag si am auzit un urlet puternic si continuu de nou nascut din sala cu numarul 1. “Cum ar fi sa fie al Adelei?!” – nici nu apuc sa imi termin gandul, caci chiar de acolo iese o asistenta draguta care, recunoscandu-ma, imi spune: “Tocmai a nascut!”. “El e? Pe EL il aud? El urla asa puternic?” Mi se raspunde ca el este bebelusul asteptat si ca este de nota 10. Moment in care imi tasnesc lacrimile. Ma gandesc la Adela, la Radu, la mine, la Vlad, la Radu al meu…nici nu stiu cate imagini mi-au trecut prin cap intr-o fractiune de secunda. Era clar ca e un bebe sanatos la cum tipa.

In lift, coborand la etajul 3, asistenta imi spune ca pot avea eu placerea de a-i anunta pe Radu si pe restul familiei de nasterea micutului, daca tot s-a nimerit sa fiu acolo la primele lui strigate, auzite din spatele usii de la sala de nasteri cu numarul 1. Va dati seama ca am iesit urland, cu lacrimi in ochi, ca “A nascuuuuuuttt!”. L-am pupat pe Radu prima oara, evident, sa-l felicit pentru un bebe “care urla continuu, stai linistit, l-am auzit, e sigur un bebe puternic si sanatos!” – cam asta imi aduc aminte ca le spuneam in acele momente si ii pupam pe toti din familia lor”, a scris Dana Rogoz.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului