Vedete din Romania

#emisiune #tv #dana savuica

Dana Savuica a renuntat la televiziune

Dana Savuica a renuntat la televiziune dupa mai multe saptamani de negocieri cu mai multe posturi de televiziune. Vedeta a hotarat sa se concentreze asupra afacerilor proprii si sa nu accepte sa prezinte o emisiune care nu i se potriveste perfect.

Savuica a participat si la mai multe discutii cu o casa de productie care urma sa vanda Kanal D o emisiune prezentata de ea, dar a renuntat in cele din urma si la acest proiect.

"Momentan sunt intr-o pauza...totala. Vreau sa vad ce urmeaza sa se mai intample in domeniul acesta si daca se va ajunge la o normalitate, pentru ca s-ar putea ca televiziunea sa nu mai fie pentru mine. M-am retras, nu stiu pana cand, probabil pana cand o sa ma simt stapana pe mine si pe produsul care mi se ofera. Propunerile recente nu se asorteaza cu personalitatea mea, cu imaginea mea, cu stilul meu. Nu am de gand sa fac nici un compromis, chiar daca suntem in plina criza, nu voi accepta sa prezint o emisiune care sa ma puna in vreo situatie penibila", a spus Dana Savuica pentru Gardianul.

Fostul fotomodel prefera sa acorde mai multa atentie familiei si afacerilor proprii. Agentia ei de modeling s-a extins cu un departament de PR si organizare de evenimente, care o tine ocupata.

Dana are inca o prioritate inaintea televiziunii. Fiica ei de 16 ani, Julie, a hotarat sa urmeze o cariera in muzica. "M-as bucura enorm pentru ea, pentru ca are o voce foarte buna, si nu o spun doar eu, ci mi-a spus-o un producator care s-a aratat dispus sa investeasca in cariera ei", a marturisit mandra Dana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare