Vedete din Romania

#dorinta #aniversare #haine #deces #cadou #dana savuica

Dana Savuica implineste 43 de ani, dar renunta la cadouri: "Vreau multi bani"

Dana Savuica implineste astazi 43 de ani, dar nu este interesata de cadouri. Creatoarea de moda a declarat ca in prezent isi doreste sa castige multi bani cu noua ei colectie de piese vestimentare "Etiquette by Dana Savuica".

Pana anul acesta, femeia de afaceri obisnuia sa organizeze o petrecere fastuoasa de ziua ei, insa acum a decis ca este mai bine sa isi sarbatoreasca aniversarea intr-un cadru restrans, alaturi de familie, dintr-un motiv intemeiat.

"Pentru prima data in ultimii ani, renunt la petrecere si la agitatie. Am avut si un deces in familie si nu m-as putea bucura de cadouri si petreceri [...] Imi doresc sa se vanda cat mai multe haine. Vreau multi bani", a marturisit Dana Savuica, intr-un interviu pentru Ziarul Ring.

La 43 de ani, Dana Savuica este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are un mariaj fericit de aproape 18 ani si o fiica de care este mandra. In cariera, ii merge mai bine ca niciodata. Afacerile ei au inceput sa prinda contur in 2007, odata cu lansarea primei colectii de pantofi. In 2010, Dana a lansat propriul parfum, "Challenge", iar un an mai tarziu a lansat o colectie de haine si accesorii.

In decembrie 2012, Dana Savuica a lansat prima linie de lenjerie intima, iar in ajunul aniversarii si-a expus o noua colectie vestimentara.

Sursa foto:protvmagazin.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare