Vedete din Romania

#operatii estetice Dana Savuica #vedete intern #dana savuica #showbiz

Dana Savuica, cu colaceii la vedere pe plaja!

Trecerea anilor si-a pus serios amprenta pe silueta primei romance care a pozat in editia locala a revistei pentru barbati Playboy. Chiar daca nu mai arata ca la 20 de ani, Dana Savuica nu se rusineaza de corpul sau! Medicii esteticienii insa ii recomanda o serie de proceduri care i-ar asigura dimensiunile 90-60-90.

Fostul fotomodel a mai luat cateva kilograme in greutate in ultimii ani, a facut cunostinta cu celulita... Vedeta in varsta de 45 de ani nu pare insa  deranjata de aceste “transformari”, ea expunandu-si corpul pe litoral fara nicio inhibitie.

Esteticienii sunt insa de alta parere. “Din ce se observa in fotografii, sunt de parere ca Dana are nevoie de o liposculptura in zona abdominala si flancuri. In cazul ei ar merge si mezoterapie cu un cocktail pentru grasime si celulita, dar si cateva sedinte de radiofrecventa. Pe langa asta, i-as sugera si o ridicare de sani cu sau fara implant, depinde de preferinta. Si, nu in ultimul rand, sport”, a declarat medicul estetician Victor Schwartz, conform wowbiz.ro.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului