Vedete din Romania

#lansare #carte #dana savuica

Dana Savuica lanseaza cartile din colectia "Dialog Intim"

Dana Savuica lanseaza miercuri doua volume din colectia "Dialog Intim cu Dana Savuica", bazate pe sfaturile oferite pana acum online de autoare.

Cele doua carti "Cum sa-l pastrez doar pentru mine?" si "Cum sa fiu barbatul unei singure femei?!" au luat nastere in urma raspunsurilor date de Dana la un numar selectat de 69 de mesaje de la EA si 69 de mesaje de la EL, primite pe adresa cancan.ro la rubrica Dialog intim, din cele peste 3000 de mesaje sosite pana acum.

Dana isi propune sa-si ajute cititorii sa-si redescopere sexualitatea, prin sfaturi practice , intr-o maniera originala si eliberata de tabuuri sau prejudecati: Dragostea nu ar trebui sa fie complicata.

"Intrucat am o relatie stabila ce dureaza de 20 de ani, am raspuns cu sinceritate si maxima obiectivitate la intrebarile si framantarile femeilor cat si ale barbatilor. Aparent suntem cu totii diferiti dar atat de asemanatori in problemele pe care le intampinam in viata. Perspectiva din care privim problema si modul in care reactionam difera. Iar aceste diferente transpar din deosebirile fundamentale dintre cele doua sexe. Este nevoie sa acceptam aceste deosebiri ca facand parte din natura umana si tinand de individualitate si personalitate, doua trasaturi ce nu trebuie stirbite in numele dragostei", a declarat Dana Savuica, care a ales ca loc de lansare al volumelor chiar casa personala.

Cele doua carti isi propun sa scoata in evidenta prin titlurile lor cele doua mari probleme cu care se confrunta ambele sexe.
Femeia isi doreste ca barbatul sa ii apartina cu trup si suflet, exprimandu-si dorinta de a-l pastra numai pentru ea, pe cand barbatul este automat speriat de aceasta perspectiva, batand in retragere atunci cand se simte amenintat cu... monogamia .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare