Vedete din Romania

#copil #avort #dana savuica

Dana Savuica, sfatuita sa faca avort

Dana Savuica are incredere totala in Divinitate. In momentele cele mai grele din viata ei, vedeta se roaga la Dumnezeu sa o ajute si totul se rezolva. Asa a procedat si cand era sa piarda copilul.

In momentul in care a ramas insarcinata, Dana a fost sfatuita sa faca avort, deoarece sansele de a pierde sarcina erau foarte mari. Dorindu-si insa foarte mult un copil, autoarea rubricii "Dialog intim" din Cancan a preferat sa ignore sfatul medicilor si sa se roage la Dumnezeu pentru a o ajuta.

"A fost o perioada de patru ani in care nu ramaneam gravida si stiam ca am niste probleme de sanatate. Dupa care, am ramas pur si simplu, n-am facut niciun efort, niciun tratament. Am avut rubeola si dupa ce m-am insanatosit am ramas gravida. Am fost la niste doctori si mi-au spus: `Nu poti sa pastrezi sarcina asta, ca dupa rubeola copilul poate sa aiba probleme`. Mi-au indus o stare de agitatie si mi-au recomandat sa fac avort", a povestit Dana pentru ziarul ring.

Vedeta a mai explicat cum Divinitatea i s-a aratat in vis si i-a prezis ca o sa aiba pe Julie, fiica ei. Lucrul acesta a linistit-o si i-a da forta sa mearga mai departe cu sarcina.

"Am plans, ma gandeam ca de ce mi se intampla mie asta... Am sunat-o pe mama si i-am zis ca nu ma mai lasa sa plec din spital si ca nu poate sa ma sileasca pe mine sa fac ceva pana nu iau eu decizia aia. Mama a venit, m-a luat de acolo si in noaptea respectiva, cand am ajuns acasa si m-am linistit, am visat... Era o voce neutra, nu pot sa spun ca era de barbat sau de femeie, care mi-a spus: `Linisteste-te, vei avea un copil normal, sanatos, frumos, va fi o fetita cu par lung `. A doua zi m-am trezit si am spus familiei mele ca eu am incredere ca am in mine un copil sanatos si ca vreau sa-l pastrez. Fiica mea, Julie s-a nascut cu parul lung, exact cum a fost in visul meu. Am mers apoi la biserica", a dezvaluit Dana Savuica pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare