Vedete din Romania

#dana savuica #silicon #estetician #buze

Dana Savuica si-a pus silicon in buze

Dana Savuica este de parere ca o gura frumoasa inseamna o gura mare. De aceea ea a facut o vizita la cabinetul de estetica pentru o interventie de marire a buzelor cu ajutorul siliconului.

Paparazzi au surprins-o pe Dana la cabinetul doctorului estetician Adina Alberts. Masina vedetei a fost fotografiata in fata clinicii cu pricina, in timp ce soferita se afla in interiorul cabinetului. Contactata de jurnalistii de la Click!, Dana a spus ca a mers la estetician pentru o interventie de infrumusetare .

“Da, este adevarat ca am fost acolo. Mi-am facut o interventie de marire a buzei superioare, cu implant de silicon. In domeniul in care lucrez este foarte importanta imaginea, si trebuie neaparat sa ai o gura frumoasa si expresiva", a declarat Savuica, pentru Click!.

Potrivit fotografilor de la emulte.ro, cei care au surprins-o pe Dana la estetician, au notat faptul ca aceasta a daramat un gard cu masina sa Porsche Cayman, din cauza grabei de a nu intarzia la cabinet.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului