Vedete din Romania

#Felix Baumgartner #vedete intern #dani otil #showbiz #mihaela radulescu

Dani Otil face haz de necaz. Ce a putut sa spuna despre iubitul Mihaelei Radulescu

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand Dani Otil, fostul iubit al Mihaelei Radulescu, va da nas in nas cu Felix Baumgartner, actualul partener al divei de la Monaco. Dani nu s-a putut abtine si l-a luat peste picior pe parasutist chiar in emisiunea matinala pe care o prezinta.

La maratonul caritabil "Wings for life", vedeta Antenei 1 va alerga mai bine de doua ore, iar sportivul austriac va pilota o masina, scrie click.ro. Dani Otil a explicat ca se antreneaza intens pentru eveniment, iar masina pe care o va conduce Felix il va ajunge foarte greu din urma.


Sursa foto: facebook.com

"Eu o sa alerg astazi doua ore de antrenament sa vad cat pot, pentru ca am inteles ca la eveniment voi alerga un pic mai mult. Dupa ce pornim in maraton, la 30 de minute dupa noi vor pleca de la linia de start cateva masini. Am inteles ca domnul Felix Baumgartner este soferul uneia dintre masini. Anul acesta, ma va prinde foarte greu la finish. Ma gandesc ce sa iau la mine ca sa-l servesc pe om? Un vin de Teleorman, paine si sare, cred ca ar fi ceva, cam tot ce dam noi strainilor. Ma gandeam sa-l iau si seara cu mine sa-l duc la club si sa-i arat frumusetile... Haideti, terminati cu rasul ca vorbim aici de o treaba super interesanta", a spus Otil, starnind hohotele de ras ale colegilor.

Mihaela Radulescu a anuntat zilele trecute ca il va aduce pe Felix Baumgartner la Bucuresti la evenimentul caritabil care are loc pe 3 mai, astfel ca cei interesati pot veni sa il vada si sa-i ia un autograf.

CITESTE SI:
Prioritatile romancelor
Capcanele "super-ofertelor" de Paste. Atentie ce cumperi!
3 vedete care fac Pastele cu soacra


Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare