Vedete din Romania

#dani otil #muschi #femei

Dani Otil: "Femeilor nu le plac baietii cu muschi"

Plictisit de avalansa de publicitate pentru spectacolele cu striperi , Dani Otil se declara impotriva barbatilor foarte musculosi care poarta chiloti tanga .

"Barbatii in tanga sunt un fel de pisici barbierite. Un barbat cu chiloti snur e ca o camila cu o casca de motociclist pe cap. amandoua separat au treaba lor... Dar ce dracu cauta impreuna?!?", scrie Dani pe blogul personal.

Iubitul Mihaelei Radulescu avanseaza si o teorie despre striperi: femeile au impus modelul barbatului musculos care poarta chiloti tanga pentru a-i putea alege mai usor pe cei inteligenti.

"Ati observat probabil ca 99% din femeile ce ne inconjoara spun cu voce tare si raspicat ca lor nu le plac baietii cu muschi si abdomenele cu patratele. Eu le cred! Stiu si de ce nu exista striperi grasuti sau cu chelie . Sunt convins ca e o capcana a femeilor destepte de pe intreaga planeta.

Ele au facut din barbatii cu muschi niste simboluri dupa care se prefac ca saliveaza. In acest fel barbatii prosti incearca sa traga de ei si de fiare, sa cheltuiasca milioane pe sala si proteine, sa isi numere caloriile si bataile inimii... cei destepti insa, nu cad in plasa. Isi lasa burtica si chelie spre a fi identificati mai usor de fetele destepte. In acest fel fetele destepte se aleg intotdeauna cu barbatii superinteligenti, ca sa nu strice rasa si pedigriul. e logic?", scrie Dani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului