Vedete din Romania

# dani otil vacute # dani otil flori #dani otil

Dani Otil, scandalizat: "Uite, vacutelor, ce am primit eu"

Realizatorul TV Dani Otil este binecunoscut pentru faptul ca spune mereu lucrurilor pe nume. Niciodata nu face ocolisuri si spune adevarul oricat de dur ar fi acesta.

Recent, matinalul de la "Neatza" a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care se arata foarte revoltat de imaginile pe care multte dintre femei le posteaza pe internet. Si anume, imagini in care apar tinand in brate buchete imense de flori.

„Îmi deschid business din ăsta cu trandafiri. Nu o să vând sub o sută la un delivery. În loc de roses in a box o să îi spun „trandafiri la pachet”… Pentru că vor veni la pachet cu două, trei lucruri.
Când achiţi, vreau să juri pe ce ai mai scump că anul ăsta îi trimiţi trandafiri unei sigure femei. Vreau să juri că după ce v-aţi t…-o nu îţi muţi tunurile pe alta cu aceeaşi strategie. Promite că nu le duce şoferul tău. Du-le tu. Altfel demonstrezi doar că ai la tine zece milioane şi un singur testicul. Îmi aduc aminte de o doamnă din viaţa mea, care primind din nou un buchet de la un şofer, l-a întrebat pe donatorul de petale dacă poate să facă sex tot cu şoferul… Că el era veşnic prezent :).
Buchetele imense e care le puneţi pe net înseamnă multe:
uite, văcuţelor ce am primit eu şi voi nu. (ah, le ador pe alea de la necunoscuţi cu care totuşi va lăudaţi, deşi ele pot fi de la criminali, violatori, etc. E foarte uşor să trimiţi flori şi din pârnaie)
uite, fostă… Mie mi-a luat în prima lună ce ţie nu ţi-a luat într-o căsnicie întreagă
uite… Cineva face eforturi să mi-o t…ă, şi tot aşa.
Una peste alta, dacă nu sunt de la soţul tău sau de la tac-tu, eu zic că e cam ciudat să postezi câteva zeci de trandafiri. Iar dacă totuşi sunt de la un cicisbel, sper să îi fi luat de la mine… De la „trandafiri la pachet”.
Aş vrea ca atunci când ia cutia cu trandafiri, să jure că nu se dă jos din maşină în benzinărie fără să te întrebe dacă vrei şi tu ceva… Şi pentru că eşti femeie şi nehotărată, deşi ai zis că nu vrei nimic, să îţi ia totuşi o apă plată şi biscuiţi din ăia cu ciocolată de care furi tot timpul de la el… Just in case…”, a scris Dani Oţil pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare