Vedete din Romania

# gabriela prisacariu insarcinata # gabriela prisacariu #dani otil bebelus #dani otil

Dani Otil si Gabriela Prisacariu au dezvaluit sexul bebelusului

Dani Otil si iubita lui, Gabriela Prisacariu sunt in culmea fericirii de cand au aflat ca vor deveni pentru prima oara parinti. Marele anunt l-au facut in luna martie.

La aproape o luna de cand a dezvaluit ca este insarcinata, Gabriela a decis sa nu isi mai tina fanii pe jar si a anuntat, in sfarsit, sexul bebelusului. Insarcinata in 4 luni, iubita lui Otil a marturisit ca va aduce pe lume un baietel, desi ea isi dorea foarte mult o fetita.

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, a declarat Gabriela Prisăcariu într-un InstaStory. Gabriela este însărcinată în al doilea trimestru și atât ea, cât și prezentatorul de la Antena 1, abia așteaptă să își strângă în brațe bebelușul.

Dani Otil si Gabriela au anuntat in luna martie ca vor deveni pentru prima oara parinti. Iubita lui Otil era insarcinata in patru luni la momentul anuntului. 

“Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare