Vedete din Romania

#dani otil #mihaela radulescu #relatie

Dani Otil sufera dupa Mihaela

Dani Otil isi expune public suferinta dupa Mihaela, in timp ce acesteia nu ii este dor de manelismele Romaniei. Si pentru ca directia in care pare sa mearga relatia dintre cei doi, “matinalul” Antenei 1, a anuntat ca nu va merge in aceasta vara la Monte Carlo .

Jumatatea neinsurata de la “ Neatza cu Razvan si Dani ” a postat pe blogul sau un mesaj in care isi descrie trairile interioare, cerandu-si iertare cititorilor fideli pentru lipsa prelungita de pe pagian sa online. “Sunt zile in care ma simt fara vlaga. Te intrebi singur de ce te mai aranjezi, de ce te parfumezi cand iesi, de ce mergi la frizer…de ce iti alegi hainele, cand oricum nu mai conteaza. Mi-e greu si acum. E ca si cum toata viata ai vrut sa zbori, la aproape 30 de ani ti s-au ascultat rugaciunile, ti-au crescut aripi, te-ai bucurat, ai trait cele mai frumoase momente din viata si probabil de pe planeta…Insa, intr-o zi, descoperi ca le ai inca…insa sunt de pinguin”, scrie Dani pe daniotil.ro.

In plus, “antenistul” a anuntat ca nu renunta la emisiunea pe care o face diminetile la Antena 1 si ca nu va merge in aceasta vara la Monte Carlo pentru ca are un program competitional foarte incarcat. “Nu plec la Monte Carlo in vacanta. La jumatatea lunii august sunt inscris la Redbull Romaniacs.[…] Nu plec de la Antena. Am un contract in vigoare. Unul foarte bun. Si sezonul asta am tras ceva, dar am si produs ceva”, noteaza Dani pe blogul sau personal.

Postarea fostului iubit al Mihaelei Radulescu vine, potrivit Libertatea, la doar cateva zile dupa ce aceasta declara pentru Jurnalul National ca nu regreta despartirea de Romania, ca nu ii lipsesc “urletele, claxoanele, injuraturile sau manelismele de tot soiul”, care sunt de gasit in tara noastra. Mihaela a parasit Romania in urma cu cateva saptamani, cu destinatia Monte Carlo, acolo unde se afla cu fiul sau, Ayan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare