Vedete din Romania

Dani si Razvan cauta o uncenica

Simpaticii matinali ai Antenei 1, Razvan Simion si Dani Otil au lansat o noua preselectie in randul reprezentantelor sexului frumos, relateaza Ziarul.

Dupa ce si-au ales “vecina” cu ajutorul telespectatorilor, prezentatorii emisiunii “ Neatza cu Razvan si Dani ” au decis sa-i gaseasca o “ucenica” si reporterului lor, Marian Duta, care sa-l suplineasca pe acesta la evenimentele mondene.

Ucenica ideala trebuie sa fie atat de frumoasa, incat sa i se raspunda la orice intrebare, atat de desteapta, incat sa stie sa puna intrebari inteligente si atat de sexy, incat sa nu conteze ce raspuns a primit”, sustine Dani Otil.

Regulamentul selectiei este extrem de simplu. Telespectatoarele interesate, candidate trecute de 18 ani, pot trimite fotografii si CV-uri, pana vineri 4 aprilie, pe adresa de mail ucenika@antena1.ro, iar luni, 7 aprilie, dupa dezbateri aprinse, Razvan si Dani vor anunta cele 10 finaliste .

Acestea vor fi invitate, pe rand, in platoul matinalului,  unde vor fi supuse unei probe practice, cea a reportajului monden. Castigatoarea titlului de “ucenika” va fi desemnata in functie de numarul de sms-uri trimise de la telespectatori, iar marele premiu va consta in semnarea unui contract cu Antena 1.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului