Vedete din Romania

Daniel Craig se insoara

Actorul principal din seria de filme Bond, Daniel Craig, s-a logodit cu iubita sa, Sarsuki Mitchell, care este si producatoarea filmului in care joaca acesta, relateaza cotidianul britanic The Sun. Se zvoneste ca ei se vor casatori cand actorul in vasrta de 40 de ani va termina filmarile la cea mai noua productie din seria 007, Quantum of Solace . O sursa a declarat pentru acelasi ziar ca frumoasa americanca, Satsuki, in varsta de 29 de ani, a fost alaturi de iubit pe platourile de filmare din Panama in fiecare zi.

A cerut-o in casatorie

Daniel si Satsuki sunt foarte indragostiti. El a cerut-o in casatorie, iar ea poarta acum un minunat inel cu diamante facut de casa Cartier. Este un inel simplu din platina, cu un singur diamant mare”, a declarat acceasi sursa. Cuplul s-a cunoscut in anul 2005 pe platourile filmului The Jacket , in care Daniel apare alaturi de Keira Knightley .

Aventura presupusa cu Sienna Miller

Relatia dintre cei doi a intampinat greutati in acelasi an, cand s-a zvonit ca Daniel a avut o aventura cu actrita Sienna Miller . Dar aceeasi sursa a spus ca “Daniel si Satsuki sunt mai apropiati ca niciodata si relatia lor decurge foarte bine.” Purtatorul de cuvant al actorului nu a facut inca nici un comentari pe marginea viitoarelor planuri de nunta. Foto:TheSun Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare