Vedete din Romania

#mihai costea #daniela crudu #dosar prostitutie

Daniela Crudu isi va pierde locul de munca?

Daniela Crudu ar putea sa ramana fara loc de munca, dupa ce numele sau a aparut intr-un nou scandal mediatic, cel al dosarului "Curve de lux pentru VIP-uri".

Oficialii trustului Intact Media au decis sa o concedieze pe bruneta daca se demonstreaza faptul ca ea a facut parte dintre tinerele racolate de Andreea Marta, sotia fostului consilier al sefului de la Fisc.

"Cruduta va pleca de la 'Un show pacatos', nu pentru ca nu mai vrea ea sa ramana sau pentru ca nu o mai lasa Nila la TV, ci din cauza ca e implicata in scandalul asta cu prostitutia", a declarat o sursa pentru ziarul Click.

Iubita lui Mihai Costea a mai avut probleme asemanatoare si in vara anului trecut, cand Leo de la Strehaia a sustinut ca i-a oferit 10.000 de euro pentru o noapte de amor, care nu s-a mai consumat insa.

Dan Capatos, protectorul si seful Crudutei spera ca Daniela va fi declarata nevinovata, mai ales ca el i-a mai luat apararea si in trecut.

"Daca se dovedeste, intr-adevar, ca Daniela e implicata in reteua de prostitutie, ea va pleca de la 'Un show pacatos'. Eu i-am luat apararea un scandalul cu Leo de la Strehaia, convins fiind ca este nevinovata. Am scapat-o de somaj", a declarat Capatos.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare