Vedete din Romania

#daniela crudu #relatie #vacanta

Daniela Crudu renunta la iubit in vacanta

Asistenta matinalilor de la Antena 1 mai are de onorat cateva contracte pe litoralul romanesc, dupa care va intra oficial in concediu.

Daniela Crudu va pleca impreuna cu sora ei, Ana Maria, la mama lor, stabilita in Italia. Surse din apropierea vedetei sustin ca, la rugamintea mamei, bruneta isi va lasa iubitul singur in tara.

Cu toate ca are o relatie de mai bine de trei ani cu Bogdan Defta, bruneta nu il va lua cu ea in escapada din Peninsula, pentru ca mama ei nu-l are la suflet.

Topless, departe de ochii curiosilor

In perioada aceasta, bruneta face naveta Bucuresti - Constanta. Alaturi de colegii ei, Razvan Simion si Dani Otil, de la matinalul Antenei 1, fostul "iepuras" Playboy este maestru de ceremonii la o discoteca din statiunea Costinesti. In timpul zilei, Daniela impreuna cu prietenii ei stau la plaja si se bucura de sporturile estivale. Cand prinde insa ocazia, vedeta face topless in zone mai putin frecventate de turisti.

Taticu', scut de baieti insistenti

Saptamana aceasta, bruneta si-a luat si tatal la mare. Ea spera ca prezenta parintelui sa-i tina la distanta pe admiratori. "Daniela vrea sa treaca neobservata. Nu prea se aranjeaza, isi ia o sapca pe cap si isi pune o pereche de ochelari. Oricum, lumea tot o recunoaste si o opreste. Cand inregistra pentru matinal, la sfarsitul filmarilor, fanii o tineau zilnic cate doua ore sa faca poze cu ei. Uneori, ca sa scape de baietii insistenti, ea ii pacalea ca nu e Daniela Crudu. Bogdan nu poate sa vina de fiecare data cu ea, el are treaba in Capitala", ne-a povestit o prietena a vedetei.

Sejur in Spania

Dupa ce va petrece cateva zile cu mama ei, in Italia, asistenta lui Razvan si a lui Dani se pregateste pentru o alta destinatie de vacanta . Ea si-a intrebat deja prietenii daca vor sa o insoteasca in Spania, asteptand acum raspunsul lor.

I-a intrat inimioara ... la apa

In urma cu cateva saptamani, Daniela a vrut sa-i faca o surpriza iubitului ei si si-a tatuat pentru el o inimioara pe un deget la mana. Desenul a inceput sa i se stearga insa de la apa, asa ca vedeta va fi nevoita sa treaca din nou pragul unui salon de tatuaj.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare