Vedete din Romania

#aniversare #daniela gyorfi #raceala

Daniela Gyorfi a racit de ziua ei

Durerile de gat si raceala i-au stricat Danielei Gyorfi prima parte a propriei aniversari. In dimineata zilei in care a implinit 41 de ani, cantareata s-a trezit cu dureri de gat si semne de raceala, care au indispus-o pana aproape de petrecerea de seara.

Daniela a vrut sa fie in Bucuresti de ziua ei, de aceea a condus duminica noaptea pana acasa, dupa un spectacol pe care l-a avut in provincie. Dupa un drum de cateva sute de kilometri si un somn de cateva ore, solista a fost trezita de prietenii care vroiau sa-i spuna “La Multi Ani!”, dar si de jurnalistii care vroiau sa afle cum isi petrece ziua de nastere.

“Sunt si obosita si cam racita. Am avut concerte in weekend, am cantat afara, la temperaturi scazute si mi-a fost frig. In plus, am mancat si niste struguri reci si acum ma doare gatul destul de rau. Nici nu prea am chef de petrecere", a declarat Daniela, pentru Click!.

Cantareata si-a mai revenit abia spre seara, atunci cand cativa prieteni apropiati si George Tal , fostul iubit si actualul impresar al solistei au scos-o la o petrecere intr-un restaurant din Capitala. George a povestit ca singurul cadou pe care i l-a cumparat fostei iubite a fost un buchet cu 41 de trandafiri, pentru restul cadoului dandu-i bani, pe care sa-I cheltuie cum vrea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului