Vedete din Romania

#daniela gyorfi #george tal #sarcina #copil

Daniela Gyorfi, insarcinata in doua luni

Daniela Gyorfi se pregateste sa fie mamica. Dupa trei sarcini esuate, cantareata si iubitul ei, George Tal au din nou sperante. Daniela este insarcinata in doua luni, iar ecografiile facute pana acum arata ca totul decurge bine.

"Intr-adevar, sunt insarcinata in doua luni. Este insa prea devreme sa ma bucur de pe acum, mai ales ca am mai pierdut trei sarcini. Abia dupa luna a patra ma pot pronunta. Tocmai de aceea, prefer ca pana atunci sa fiu mai rezervata in declaratii", a specificat Daniela Gyorfi pentru ziarul Libertatea.

Cantareata a aflat accidental ca a ramas insarcinata, desi isi doreste un copil de foarte mult timp. Daniela s-a dus la doctor pentru un control de rutina si a descoperit ca este insarcinata.

"Mi s-au descoperit niste probleme la ficat si m-am dus la control. Atunci doctorita mea mi-a spus ca sunt insarcinata", a povestit artista pentru aceeasi publicatie.

Acum, Daniela are grija mai mult ca oricand de ea si ne asigura ca totul este ok: "Am facut ecografie saptamanal si mi s-a spus ca totul este OK. Sa speram ca va fi bine, imi doresc foarte mult un copil!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului